Svaigā siera piciņasii

Sastāvdaļas

  • 1 litrs paniņas
  • 100 ml krējuma
  • Dažādi zaļumi (zaļie lociņi, seleriji, dilles u.c)
  • Sāls,un citas garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. :PAGATaVOŠANA VIEGLA
  2. Paniņu izliet kastorlī un uzsildīt līdz 50 grādiem. Pievienot krējumu, vēl!!!āk visu šo maisījumu atdzesēt. KAd massa ir atdzesēta, tad massu izgāzt uz smalka sietinņa.
  3. kad liekā sula tika iztecinaata caur sietiņu, siera massu ielikt traukaa, pievienojot dažadas garšvielas un garšvielas.
  4. piemēram, vienai sieru piciņai var pievienot sāli un zāļos lociņus, otrai smalcinātus valriekstus, trešam rupji smalcinaatus melnos piparus ar ķimenēm.
  5. samaisot veidojiet piecinjas un ļaujiet ievilkties un atdzeseties ledusskapī.
  6. sagatavotaas siera picinjas var pasniegt ar dažādiem dārzeņem un maizi. Uzdzerot ar balto sauso viinu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi