Sākums > Receptes > Uzkodas

Svaigā siera piciņasii

2006. gada 22. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. :PAGATaVOŠANA VIEGLA
2. Paniņu izliet kastorlī un uzsildīt līdz 50 grādiem. Pievienot krējumu, vēl!!!āk visu šo maisījumu atdzesēt. KAd massa ir atdzesēta, tad massu izgāzt uz smalka sietinņa.
3. kad liekā sula tika iztecinaata caur sietiņu, siera massu ielikt traukaa, pievienojot dažadas garšvielas un garšvielas.
4. piemēram, vienai sieru piciņai var pievienot sāli un zāļos lociņus, otrai smalcinātus valriekstus, trešam rupji smalcinaatus melnos piparus ar ķimenēm.
5. samaisot veidojiet piecinjas un ļaujiet ievilkties un atdzeseties ledusskapī.
6. sagatavotaas siera picinjas var pasniegt ar dažādiem dārzeņem un maizi. Uzdzerot ar balto sauso viinu!
Uz augšu