Pica ar mozarelle sieruiii

Sastāvdaļas

  • 4 personām 200g ūdens 25g rauga 2 ēd.k. eļļas ½ tējk. sāls apm. 300g kviešu miltu
  • Tomātu mērcei: 1 sīpols, 1 ēd.k eļļas, apm. 400g konservantu, sasmalcinātu tomātu, ½ tējk. sāls, ¼ tējk. melno piparu, 2 tējk bazilika
  • Pildījumam: 150g kūpināta šķiņķa, 200g Mozzarella siera svaiga bazilika lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzsilda ūdeni. Bļodā, nelielā ūdens daudzumā izšķīdina sasmalcinātu raugu.Pievieno atlikušo ūdeni, eļļu, sāli un miltus. Samīca mīklu. raudzē apmēram 40 minūtes.
  2. Nomizo un sasmalcina sīpolu, un pannā sakarsētā eļļā nedaudz apcep. Pievieno konservētos tomātus un garšvielas. Mērci vāra 10-15 minūte.
  3. Mīklu iespiež cepamajā traukā (diametrs apm 30cm).
  4. Virsū liek sagatavoto tomātu mērci. Pārkais ar šķiņķa gabaliņiem un siera šķēlītēm. Cep cepeškrāsnī apakšējā daļā 250 grādos apmēram 15 minūtes.
  5. Picu rotā ar svaiga bazilika lapiņām un pasnied ar svaigu dārzeņu salātiem.
  6. Padoms: Picu var sagriezt mazos gabaliņos un pasniegt zviedru galdā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi