Olas apvalkāiiii

Sastāvdaļas

  • Vārītas olas - 4 gab
  • Eļļa - 200g
  • Mīklai: milti - 100g
  • Ūdens - 150g
  • Raugs - 25g
  • Sāls
  • 1 ola

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkla - traukā iesijā miltus, izveido bedrīti kurā ielej tējkaroti eļļas, olas dzeltenumu, siltā ūdenī uzraudzētu raugu, naža galu sāls. Ar dakšiņu visu sajauc, līdz nav neviena kunkulīša. Mīklu uzraudzē. Īsi pirms lietošanas pievieno saputotu olas baltumu.
  2. Olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, katru atsevišķi iemērc mīklā un cep lielā eļļas daudzumā, līdz tās kļūst gaiši brūnas.
  3. pasniedz ar salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi