Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Olas apvalkāiiii

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vārītas olas - 4 gab
  • Eļļa - 200g
  • Mīklai: milti - 100g
  • Ūdens - 150g
  • Raugs - 25g
  • Sāls
  • 1 ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkla - traukā iesijā miltus, izveido bedrīti kurā ielej tējkaroti eļļas, olas dzeltenumu, siltā ūdenī uzraudzētu raugu, naža galu sāls. Ar dakšiņu visu sajauc, līdz nav neviena kunkulīša. Mīklu uzraudzē. Īsi pirms lietošanas pievieno saputotu olas baltumu.
  2. Olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, katru atsevišķi iemērc mīklā un cep lielā eļļas daudzumā, līdz tās kļūst gaiši brūnas.
  3. pasniedz ar salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas