Kataloniešu tomatu maizeiiii

Sastāvdaļas

  • Ciabata maize vai 4 šķēles San Francisko skābmaize
  • 4 tomāti
  • 2 daiva ķiploks
  • 3 ēk laba olīveļļa
  • Jūras sāls un svaigi malts melnais pipars
  • 150 gr cepta, mizota saldais sarkanais pipars
  • 200 gr kazas siers
  • Bunte svaiga piparmētra

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja izmanto čabatas maizi, sadala to gareniski un sagriež uz pusēm, lai sanāktu četri gabali. Viegli grilē no abām pusēm. Sagriež tomātus uz pusēm un nomizo ķiplokus. Viegli ierīvē apcepto maizīti ar ķiploku, bet stipri ierīvē ar tomātu, maigi to spiežot, līdz kamēr tev rokās palikusi tikai miziņa. Iemērc olīveļļā un apkaisa ar sāli. Tai virsū izkārto ‘pimiento’ gabaliņus, tad kazas sieru, uzkaisa piparus un sagrieztas piparmētru lapiņas. Pasniedz tūlīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi