Ceptie kaklažānii

Sastāvdaļas

  • Baklažāni,ķiploki,krējums, garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. sagriežat šķelītēs baklažānu, uzziežat uz tā smalki sarīvētu ķiploku un apcepiet uz mazas uguns. Pasniedz ar krējumu

Komentāri

lola 2010. gada 16. jūnijs 15:39
Nu nezinu, šorīt norīta uztaisiju, galīgi nepatikās ne man, ne manai draudzenei!
beigās glābjot situāciju apvīļājām miltos un olā un tad bija ļoti labi. garšoja pēc kartupeļu pankūkām. :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi