Auzu pārslās panēts siers

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles siera
  • 2 olas
  • 1 sauja auzu pārslu
  • 1 sauja miltu
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Siera panēšanai izmanto lēzenus šķīvjus, Vienā ieber miltus, otrā- auzu pārslas, bat trešajā sakul olu. Pannā izkausē sviestu. Siera šķēles sākumā pannē miltos, tad olā un auzu pārslās, liec pannā un cep no abām pusēm, līdz tās ir zeltainas. Pasniedz siltas ar svaigiem dārzeņiem, baltmaizes grauzdiņiem, ievārijumu un siltu kafiju vai tēju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi