Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Auzu pārslās panēts siers

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles siera
  • 2 olas
  • 1 sauja auzu pārslu
  • 1 sauja miltu
  • Sviests cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Siera panēšanai izmanto lēzenus šķīvjus, Vienā ieber miltus, otrā- auzu pārslas, bat trešajā sakul olu. Pannā izkausē sviestu. Siera šķēles sākumā pannē miltos, tad olā un auzu pārslās, liec pannā un cep no abām pusēm, līdz tās ir zeltainas. Pasniedz siltas ar svaigiem dārzeņiem, baltmaizes grauzdiņiem, ievārijumu un siltu kafiju vai tēju.
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas