Forele pildīta ar granātābolu un valriekstiem

Sastāvdaļas

  • 1 gab. Forele
  • 20 g Puravi
  • 25 g Granātābols
  • 15 g Valrieksti
  • Specijas – pēc izvēles

Pagatavošana

25 min.
  1. Foreli notīra no zvīņām, iegriezt zivi pa abiem sāniem, ieberzē zivs ārpusi ar zivju garšvielām, iekšpusē ielikt pildījumu no smalki sagrieztiem puraviem, granātābola un sasmalcinātiem valriekstiem.
  2. Cept uz oglēm 15 minūtes.
  3. Dekorēt var ar citronu, dillēm, uz oglēm ceptiem dārzeņiem un eļļā ceptiem puraviem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi