Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Forele pildīta ar granātābolu un valriekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gab. Forele
  • 20 g Puravi
  • 25 g Granātābols
  • 15 g Valrieksti
  • Specijas – pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Foreli notīra no zvīņām, iegriezt zivi pa abiem sāniem, ieberzē zivs ārpusi ar zivju garšvielām, iekšpusē ielikt pildījumu no smalki sagrieztiem puraviem, granātābola un sasmalcinātiem valriekstiem.
  2. Cept uz oglēm 15 minūtes.
  3. Dekorēt var ar citronu, dillēm, uz oglēm ceptiem dārzeņiem un eļļā ceptiem puraviem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas