Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lasis „axmarbrbugga

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cepta laša fileja ar garnelēm, pasniegta ar šampanieša espuma un sarkano kaviāru
  • (bruto svars)
  • Lasis – 0.25kg
  • Sniega pupas – 0.1kg
  • Franču pupas – 0.1kg
  • Kartupeļi – 0.2kg
  • Trifeļu biezenis – 0.15kg
  • Omāru zupa – 0.05kg
  • Trifeļu mērce – 0.05kg
  • Mazās garneles – 0.1kg
  • Sviests – 0.05kg
  • Baziliks – 0.02kg
  • Baltvīns – 0.05kg
  • Eļļa (olīvu) – 0.03kg
  • Sāls, pipari
  • Sarkanais kaviārs – 0.03kg
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lasi apliet ar baltvīnu, eļļu, pievienot sāls un piparus, ielikt cepeškrāsnī (10 min, 130ºC). Franču un sniega pupas novārīt vistas buljonā, pievienot sviestu un atsevišķi novārītus kartupeļus un sakarsēt.
  2. Garneles sakarsēt ar sviestu un vistas buljonu. Uz šķīvja uzlikt garneles un dārzeņus, apliet ar uzputotu šampanieša mērci, tad pievienot lasi, trifeļu biezeni un sarkano kaviāru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas