Cepta laša fileja ar garnelēm, pasniegta ar šampanieša espuma un sarkano kaviāru
(bruto svars)
Lasis – 0.25kg
Sniega pupas – 0.1kg
Franču pupas – 0.1kg
Kartupeļi – 0.2kg
Trifeļu biezenis – 0.15kg
Omāru zupa – 0.05kg
Trifeļu mērce – 0.05kg
Mazās garneles – 0.1kg
Sviests – 0.05kg
Baziliks – 0.02kg
Baltvīns – 0.05kg
Eļļa (olīvu) – 0.03kg
Sāls, pipari
Sarkanais kaviārs – 0.03kg
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Lasi apliet ar baltvīnu, eļļu, pievienot sāls un piparus, ielikt cepeškrāsnī (10 min, 130ºC). Franču un sniega pupas novārīt vistas buljonā, pievienot sviestu un atsevišķi novārītus kartupeļus un sakarsēt.
Garneles sakarsēt ar sviestu un vistas buljonu. Uz šķīvja uzlikt garneles un dārzeņus, apliet ar uzputotu šampanieša mērci, tad pievienot lasi, trifeļu biezeni un sarkano kaviāru.