Garneļu sacepums

Sastāvdaļas

  • 1 glāze ceptu garneļu
  • 1 glāze sasmalcināta Šveices siera
  • ¼ glāzes plānās šķēlēs sagrieztu zaļo sīpolu
  • 1 necepta pīrāga pamatne
  • 2 lielas olas
  • ½ glāze majonēzes
  • 1 /3 glāzes piena
  • 2 tējkarotes kapātu svaigo diļļu
  • ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
  2. Pīrāga pamatnē vienu virs otra kārto sieru un zaļos sīpolus
  3. . Mazā bļodā liek olas, majonēzi, pienu, dilles un sāli, maisa, kamēr kārtīgi sajaucas.
  4. Maisījumu ieliek pīrāga pamatnē un cep 20 līdz 30 minūtes, vai līdz pildījums ir sabiezējis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi