Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Foreles kārtainais cepetis folijā ar ceptiem dārzeņiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g Forele
  • 150 g Tomāts
  • 100 g Majonēze
  • 100 g Garneles
  • 30 g Zaļumi
  • 180 g Dažādi svaigi dārzeņi
  • 100 g Kartupeļu šķēlītes
  • 25 g Citrons
  • 30 g Olīvas
  • 15 g Garšvielas
  • 50 g Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Foreles fileju sagriež šķēlītēs, apslaka ar citrona sulu un garšvielām. Tomātu sagriež šķēlītēs.
  2. Kārto uz folijas: foreles šķēlītes, tomātu, majonēzes mērci, garneles vairākās kārtās.
  3. Visu ietin folijā un liek pannā ar ūdeni, uzliek vāku un šādi gatavo 10 minūtes.
  4. Tad foliju atloka, cepetim uzliek sieru un liek cepeškrāsnī, cep dažas minūtes, kamēr siers izkusis.
  5. Pasniedz ar ceptiem dārzeņiem, kartupeļu šķēlītēm, zaļumiem, citronu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas