Foreles kārtainais cepetis folijā ar ceptiem dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 250 g Forele
  • 150 g Tomāts
  • 100 g Majonēze
  • 100 g Garneles
  • 30 g Zaļumi
  • 180 g Dažādi svaigi dārzeņi
  • 100 g Kartupeļu šķēlītes
  • 25 g Citrons
  • 30 g Olīvas
  • 15 g Garšvielas
  • 50 g Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Foreles fileju sagriež šķēlītēs, apslaka ar citrona sulu un garšvielām. Tomātu sagriež šķēlītēs.
  2. Kārto uz folijas: foreles šķēlītes, tomātu, majonēzes mērci, garneles vairākās kārtās.
  3. Visu ietin folijā un liek pannā ar ūdeni, uzliek vāku un šādi gatavo 10 minūtes.
  4. Tad foliju atloka, cepetim uzliek sieru un liek cepeškrāsnī, cep dažas minūtes, kamēr siers izkusis.
  5. Pasniedz ar ceptiem dārzeņiem, kartupeļu šķēlītēm, zaļumiem, citronu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi