Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Menca ar sieru, sīpoliem un tomātiem

Menca ar sieru, sīpoliem un tomātiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g mencas
  • 1 šķēlēs sagriezts tomāts
  • 1 šķēlēs sagriezts sīpols
  • 1/2 glāze/s skābā krējuma
  • 1 ēd. k. svaigi sarīvēta Parmezanas siera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/8 tējk. samaltu melno piparu
  • 1/4 tējk. paprikas pulvera
  • 1/8 tējk. žāvēta estragona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C.
  2. Sarullē mencu mazos rullīšos un novieto ar savienojuma malu uz leju neietaukotā cepešpannā.
  3. Apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Traukā samaisa kopā krējumu, Parmezāna sieru, paprikas pulveri un estragonu.
  5. Pārklāj zivīm un cep 20 minūtes, vai kamēr zivs viegli sadalās.
  6. 10 minūtes pirms beigām, virsū uzliek svaigus sīpolu ripiņas un tomātu ripiņas.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas