Menca ar sieru, sīpoliem un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 450 g mencas
  • 1 šķēlēs sagriezts tomāts
  • 1 šķēlēs sagriezts sīpols
  • 1/2 glāze/s skābā krējuma
  • 1 ēd. k. svaigi sarīvēta Parmezanas siera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/8 tējk. samaltu melno piparu
  • 1/4 tējk. paprikas pulvera
  • 1/8 tējk. žāvēta estragona

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C.
  2. Sarullē mencu mazos rullīšos un novieto ar savienojuma malu uz leju neietaukotā cepešpannā.
  3. Apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Traukā samaisa kopā krējumu, Parmezāna sieru, paprikas pulveri un estragonu.
  5. Pārklāj zivīm un cep 20 minūtes, vai kamēr zivs viegli sadalās.
  6. 10 minūtes pirms beigām, virsū uzliek svaigus sīpolu ripiņas un tomātu ripiņas.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi