Zivju – kokosriekstu zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1.5 g sarkanā jūras asara vai līdzīgas zivs filejas, sagiezta 1,5 cm2 kubos
  • 500 g zivju buljona
  • 240 g kokosriekstu piena
  • 1 ēd.k. citronliānas, sasmalcinātas
  • 1 ēd.k. koriandra lapu
  • 1 ēd.k. čilli piparu, sasmalcinātu
  • 4 ēd.k. zivju mērces- nam pla
  • 4 ēd.k. laima sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Liek buljonu vārīties.
  2. Pievieno citronliānu, koriandru, čilli, zivju mērci, laima sulu un uzvāra.
  3. Pievieno zupai zivi un kokosriekstu pienu un lēni uzvāra.
  4. Turpina vārīt 3-4 minūtes (kamēr gatavs).
  5. Pasniedz atsevišķās bļodiņās.

Komentāri

piktais vīrs 2010. gada 5. oktobris 10:32
Sanāca nejēgā skāba zupa. Man ļoti negaršoja.
Protams - gaumes lieta. Parasti šīs lietotājas receptes ir labas, bet šī......
Manuprāt, stipri par daudz laima sulas, par daudz nam-pla, par daudz citronliānu, par maz zivs.
Mēģināju glābt neēdamo zupu ar divreiz lielāku kokosriekstu piena daudzumu un brūno cukuru.
Apēdām.. bet nu....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi