Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kūka ar variācijām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 2 olas
  • 1 dl piena
  • 250 g kviešu miltu
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
  • Pildījumam
  • Citronkūka
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 1 rīvēta citrona miziņa
  • Aprikožu kūka
  • 100 g sasmalcinātu žāvētu aprikozu
  • Šokolādes kūka
  • 5 ēdamk. kakao
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 0.5 dl piena
  • Garšvielu kūka
  • 1 tējk. kardamona
  • Pustējk. krustnagliņu
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 /4 tējk. muskatrieksta
  • Ābolkūka
  • Ābolu šķēlītes
  • Cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu un cukuru sakuļ, līdz masa ir gaiša un krēmīga. Pa vienai pievieno olas. Pēc tam pieliek tādas variācijas sastāvdaļas, kādu kūku grib gatavot. Iesijā miltus, cepamo pulveri. Visu samaisa. Formā (apmēram 24 cm diametra) ieklāj cepamo papīru un cep apmēram 45 minūtes 165-190 grādos cepeškrāsns apakšā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas