Salāti itāliešu gaumē 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g kartupeļu
  • Maza puķkāpostu galviņa
  • 100 g pākšu pupiņu
  • 100 g burkānu
  • 100 g šampinjonu
  • 150 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 10 g anšovu filejas
  • 2 ēd.k. vīna etiķa
  • 1 tēj.k. sāls
  • Šķipsniņa balto piparu
  • 2 cieti vārītas olas
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 2 ēd.k. pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus 20-30 min. vāra sālsūdenī, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs. Puķkāpstu sadala `rozītēs` ieliek nesālīta verdošā ūdenī un vāra 20 min. Pupiņas un burkānus vaara sāls ūdenī 15 min, zaļajiem zirnīšiem uzlej dažas ēd.k. sālsūdens un karsē apmēram 3 min. šampinjonus notīra un sagriež. Anšovus sagriež sloksnītēs. Lielā bļodā ieliek kartupeļus, pievieno, notecinātus vārītos dārzeņus, anšovus, šampinjonus un etiķi. Viegli samaisa. Pieliek garšvielas, eļļu un samaisa. pirms pasniegšanas rotā ar olu daiviņām un pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi