Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Salāti itāliešu gaumē 2

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g kartupeļu
  • Maza puķkāpostu galviņa
  • 100 g pākšu pupiņu
  • 100 g burkānu
  • 100 g šampinjonu
  • 150 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 10 g anšovu filejas
  • 2 ēd.k. vīna etiķa
  • 1 tēj.k. sāls
  • šķipsniņa balto piparu
  • 2 cieti vārītas olas
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 2 ēd.k. pētersīļu zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus 20-30 min. vāra sālsūdenī, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs. Puķkāpstu sadala `rozītēs` ieliek nesālīta verdošā ūdenī un vāra 20 min. Pupiņas un burkānus vaara sāls ūdenī 15 min, zaļajiem zirnīšiem uzlej dažas ēd.k. sālsūdens un karsē apmēram 3 min. šampinjonus notīra un sagriež. Anšovus sagriež sloksnītēs. Lielā bļodā ieliek kartupeļus, pievieno, notecinātus vārītos dārzeņus, anšovus, šampinjonus un etiķi. Viegli samaisa. Pieliek garšvielas, eļļu un samaisa. pirms pasniegšanas rotā ar olu daiviņām un pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas