Rutku un biesu salati

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli rutki
  • 2 nelielas nevārītas bietes
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 2 antonovkas āboli
  • Sāls
  • Citronskābe
  • Cukurs
  • Augu eļļa
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Rutkus nomizo, sarīvē, pieber sāli, liek aizvākotā traukā un sakrata līdz atdalās sula; pārkaisa nedaudz cukura. Bietes nomizo, sarīvē uz smalkas rīves, pievieno sasmalcinātu ķiploku, ūdenī izšķīdinātu citronskābi, eļļu un liek klāt rutkiem. Pēc tam salātos iemaisa sarīvētus ābolus. Rotā ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi