Baltās šokolādes krēms ar ķiršiem

Sastāvdaļas

  • 200 g baltās šokolādes
  • 400 g saldā krējuma
  • 100 g svaigā siera
  • Kakao pārkaisīšanai
  • 100 g liķierī vai rumā izmērcētu ķiršu (saldēti, no kompota vai ievārījuma)

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusi saldā krējuma uzkarsē, tajā izkausē balto šokolādi un maisa, līdz masa kļūst viendabīga, tad to atdzesē. Saputo pārējo saldo krējumu, tam pievieno šokolādes krēmu, svaigo sieru un ķiršus.
  2. Krēmu liek deserta traukos, pārkaisa ar kakao un grezno ar cukurotiem ķiršiem.

Komentāri

anna 2011. gada 4. aprīlis 18:19
gardi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi