Lauras dumberes zemeņlaika kūka

Sastāvdaļas

  • Vajag: jau gatavo kārtainās mīklas paciņu, kur iekšā 6 tāfele mīklas, rabarberus, zemenes, cukuru , olu baltumus

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklas plāksnes sakārto pannā, virsū uzber rabarberus - sīki sagrieztus ar cukuru apbērtus. Pacep aptuveni 15 min, tas pēc temperatūras, bet skatās, lai mīkla nekļust brūna, bet zeltojas. Ņem ārā, un uzber zemenes sagrieztas, arī ar duku duku cukuru. Pacep vēl kādas 7-10 min, ņem ārā - un virsū krauj saputotu olu baltumu, ja nav stingrās putās - nekas, der tāds arī. Un tad cep vēl lielākā karstumā kādas 5-8 min.
  2. NU SUPER - burvība tur, ka vienkārši, rabarbera skābums un zemeņu saldums veido TIK INTERESANTU garšu, ka traks var palikt!
  3. Šito SANTAS žurnāliste Laura Dumbere ierakstīja žurnālā - es nekad neko necepu - šito pamēģināju - un tagad es zemeņlaikā ar kaut ko cepu!

Komentāri

Elga 2011. gada 5. jūlijs 20:47
BEt cik karstu vajag krasni?
Elga 2011. gada 5. jūlijs 20:47
BEt cik karstu vajag krasni?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi