Svetdienas maltite

2006. gada 21. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
60 min
1. Miltus samaisa ar cepamo pulveri.
2. Pieliek izkausētās taukvielas,olu,sāli,mazliet ūdeni.(to visu samīca stingrā,gludā mīklā)
3. Mīklu izveltnē,un ar divām trešdaļām izklāj uz"pīles" dibena,virs tās kārtām liek kartupeļus,gaļu un visu pārējo.
4. Virsējā kārtā vēlams,lai atkal būtu kartupeļi,to visu pārlej ar 3-4 ēdamkarotēm buljona.
5. *Pa vidu var iebērt ķimenes,ja garšo.
6. Tad uzklāj atlikušo mīklas gabalu pa virsu,rūpīgi piespiež,pārslaka ar ūdeni.
7. Cep krāsnī apmēram stundu.
8. *Interesantākais ir tas,ka šī maltīte katru reizi sanāk savādāka.
9. Labu apetīti!
Uz augšu