Svetdienas maltite

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Milti-350g
  • Cepamais pulveris-½ paciņas
  • Tauki,margarīns,sviests-30g
  • 1 ola
  • Sāls
  • Mazliet ūdens
  • Pildījums
  • Kartupeļi
  • Gaļa(vēlams cūkgaļa)
  • *Pārējie liekamie produkti ir atkarīgi no tā,kas garšo,vai ,kas ir mājās atlicis(paprika,tomāti,marinēti gurķi,sīpoli,burkāni u.t.t.)
  • *Garšvielas(vasarā var arī svaigās)
  • Gaļas buljons pārliešanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Miltus samaisa ar cepamo pulveri.
  2. Pieliek izkausētās taukvielas,olu,sāli,mazliet ūdeni.(to visu samīca stingrā,gludā mīklā)
  3. Mīklu izveltnē,un ar divām trešdaļām izklāj uz"pīles" dibena,virs tās kārtām liek kartupeļus,gaļu un visu pārējo.
  4. Virsējā kārtā vēlams,lai atkal būtu kartupeļi,to visu pārlej ar 3-4 ēdamkarotēm buljona.
  5. *Pa vidu var iebērt ķimenes,ja garšo.
  6. Tad uzklāj atlikušo mīklas gabalu pa virsu,rūpīgi piespiež,pārslaka ar ūdeni.
  7. Cep krāsnī apmēram stundu.
  8. *Interesantākais ir tas,ka šī maltīte katru reizi sanāk savādāka.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi