Kāpostu sacepums 2

Sastāvdaļas

  • Svaigi kāposti 2 kg
  • Mannā 200g
  • Olas 20gab
  • Margarīns 100g
  • Rīvmaize 50g
  • Skābs krējums 50g

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus saēvelē vai sakapā salmiņos un sautē ar taukiem, ieber manu un vāra kamēr gatavi, pēc tam atdzesē un pieliek sakultas olas. Panu ietauko un izkaisa ar rīvmaizi, liek sagatavoto masu un sacep brūnu. Pasniedzot pievieno krējumu, zaļumus. Labi der pie vārītiem gaļas ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi