Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baklažāna vēdeklītis ar tomātu, bekonu un sieru

Baklažāna vēdeklītis ar tomātu, bekonu un sieru

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji lieli baklažāni
  • 3 ēd. k. eļļas
  • 1 tomāts
  • 1 sīpols
  • 150 g bekona
  • 150 g cieta siera
  • 1 buntīte zaļumu
  • Sāls
  • Pipari - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Baklažānu sagriež ''vēdeklī'', ierīvē ar sāli un atstāj uz 10 min., tad noskalo zem krāna ūdens, lai pazūd rūgtums.
  2. Tomātu sagriež ripiņās, bet bekonu un sieru šķēlītēs.
  3. Katrā baklāžāna griezumā liek bekona, tomāta un siera un gabaliņus. Virsū uzziež sviestu, kārto uz plāts.
  4. Cep cepeškrāsnī 160 C temperatūrā 30 min.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 160 C temperatūrā 30 min.

Lai labi garšo!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas