Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Laša soļanka ar ceptu papriku un olīvām

Laša soļanka ar ceptu papriku un olīvām

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g laša, sagriezta 4 daļās
  • 200 g kartupeļu, vārītu
  • 50 g marinētu gurķu
  • 2 tomāti, bez mizas, sagriezti
  • 2 sarkanās paprikas, sagrieztas un apceptas
  • 1 sīpols, sakapāts
  • 150 ml zivju buljona
  • 150 ml vēžu buljona
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 4 ēd. k. tomātu mērces
  • 1 ēd. k. kaperu
  • 50 g olīvu
  • 1 tējk. cukura
  • 1 lauru lapa
  • 1 tējk. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 tējk. diļļu, sasmalcinātu
  • 4 citrona šķēles ar mizu
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolus, tomātu mērci, kaperus, marinētus gurķus, olīvas un cukuru nedaudz apcep olīveļļā. Pievieno zivju buljonu, krabju buljonu, un lauru lapu un ļauj vārīties 20 minūtes.
  2. Tad pievieno lasi, vārītus kartupeļus, tomātus, papriku, pētersīli, dilles un citrona šķēlītes.
  3. Zupu salej šķīvjos un garnē ar skābo krējumu un svaigi kapātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Zupu salej šķīvjos un garnē ar skābo krējumu un svaigi kapāt...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas