Laša soļanka ar ceptu papriku un olīvām

Laša soļanka ar ceptu papriku un olīvām
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g laša, sagriezta 4 daļās
  • 200 g kartupeļu, vārītu
  • 50 g marinētu gurķu
  • 2 tomāti, bez mizas, sagriezti
  • 2 sarkanās paprikas, sagrieztas un apceptas
  • 1 sīpols, sakapāts
  • 150 ml zivju buljona
  • 150 ml vēžu buljona
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 4 ēd. k. tomātu mērces
  • 1 ēd. k. kaperu
  • 50 g olīvu
  • 1 tējk. cukura
  • 1 lauru lapa
  • 1 tējk. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 tējk. diļļu, sasmalcinātu
  • 4 citrona šķēles ar mizu
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolus, tomātu mērci, kaperus, marinētus gurķus, olīvas un cukuru nedaudz apcep olīveļļā. Pievieno zivju buljonu, krabju buljonu, un lauru lapu un ļauj vārīties 20 minūtes.
  2. Tad pievieno lasi, vārītus kartupeļus, tomātus, papriku, pētersīli, dilles un citrona šķēlītes.
  3. Zupu salej šķīvjos un garnē ar skābo krējumu un svaigi kapātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Zupu salej šķīvjos un garnē ar skābo krējumu un svaigi kapāt...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi