Garšaugu - dārzeņu laša zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 120 g fenhelis
  • 100 g puravi
  • 25 g loki
  • 2 g salvija
  • 5 g kervele
  • 4 g dilles
  • 30 g sviests
  • 20 g olīveļļa
  • 350 g laša fileja
  • 200 g tomāti
  • Ķiploki 1 daiviņa
  • 10 g citronzāles mīkstums
  • ½ gab.laima sula
  • 120 g saldais krējums
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo tomātus un sagriež.
  2. Sagriež arī fenheli, puravus, ķiplokus, nelielos gabaliņos laša fileju.
  3. Katliņā kausē sviestu, pievienojot olīveļļu ātri apcep ķiplokus, puravus, citronzāli, fenheli.
  4. Pielej ūdeni, pievieno lasi, sāli, laima sulu, saldo krējumu un kā pēdējo pievieno tomātus.
  5. Vāra 3 - 4 min., 5.min. ļauj ievilkties.
  6. Pasniedz ar laima daiviņu un smalki sagrieztiem garšaugiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi