Ābolu - dzērveņu - čili sacepums

Sastāvdaļas

  • 125 ml cukurs
  • 2 ēdamkarotes milti
  • 1 ēdamkarote čili pulveris
  • Pustējkarote malts kanēlis
  • ¼ tējkarote malts muskatrieksts
  • 8 āboli - nomizoti, serdes izņemtas, sagriezti biezās šķēlēs
  • 300 ml dzērvenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē krāsni uz 180º C.
  2. Lielā bļodā sajauc cukuru, miltus, čili pulveri, kanēli un muskatriekstu.
  3. Pievieno sagrieztos ābolus un dzērvenes.
  4. Labi samaisa.
  5. Liek 23 x 33 cm pannā.
  6. Sagatavo pārkaisāmo virsu: bļodā sajauc 150 ml miltus, 150 ml brūno cukuru, pustējkaroti smalko kanēli, ¼ tējkarotes maltu muskatriekstu un 125 ml auksta sviesta, līdz masa atgādina putraimus.
  7. Pārkaisa āboliem pannā un cep 1 stundu, līdz āboli labi mīksti.
  8. Pasniedz siltu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi