Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ābolu - dzērveņu - čili sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 125 ml cukurs
  • 2 ēdamkarotes milti
  • 1 ēdamkarote čili pulveris
  • Pustējkarote malts kanēlis
  • ¼ tējkarote malts muskatrieksts
  • 8 āboli - nomizoti, serdes izņemtas, sagriezti biezās šķēlēs
  • 300 ml dzērvenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē krāsni uz 180º C.
  2. Lielā bļodā sajauc cukuru, miltus, čili pulveri, kanēli un muskatriekstu.
  3. Pievieno sagrieztos ābolus un dzērvenes.
  4. Labi samaisa.
  5. Liek 23 x 33 cm pannā.
  6. Sagatavo pārkaisāmo virsu: bļodā sajauc 150 ml miltus, 150 ml brūno cukuru, pustējkaroti smalko kanēli, ¼ tējkarotes maltu muskatriekstu un 125 ml auksta sviesta, līdz masa atgādina putraimus.
  7. Pārkaisa āboliem pannā un cep 1 stundu, līdz āboli labi mīksti.
  8. Pasniedz siltu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas