Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Dzērveņu četrstūrīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 ml milti
  • 300 ml auzu pārslas
  • 150 ml brūns cukurs
  • Ceturtdaļtējkarote cepamās sodas
  • 100 g sviests
  • 45 ml dzērveņu mērce
  • 100 ml mandeļu skaidiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā sajauc miltus, auzu pārslas, cukuru un sodu.
  2. Iegriež sviestu un ar rokām ieberž, līdz atgādina putraimus.
  3. Pusi masas iespiež ietaukotā 20 cm četrstūrainā (vai līdzīga tilpuma) pannā.
  4. Pārlej ar dzērveņu mērci.
  5. Atlikušajā mīklā iejauc mandeļu skaidiņas un klāj uz dzērvenēm.
  6. Viegli nospiež.
  7. Cep iepriekš iesildītā 180º C krāsnī 45 minūtes, līdz virsa zeltaini brūna.
  8. Sagriež četrstūrīšos un pasniedz siltu ar vaniļas saldējumu vai atdzesētu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas