Dzērveņu četrstūrīši

Sastāvdaļas

  • 300 ml milti
  • 300 ml auzu pārslas
  • 150 ml brūns cukurs
  • Ceturtdaļtējkarote cepamās sodas
  • 100 g sviests
  • 45 ml dzērveņu mērce
  • 100 ml mandeļu skaidiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā sajauc miltus, auzu pārslas, cukuru un sodu.
  2. Iegriež sviestu un ar rokām ieberž, līdz atgādina putraimus.
  3. Pusi masas iespiež ietaukotā 20 cm četrstūrainā (vai līdzīga tilpuma) pannā.
  4. Pārlej ar dzērveņu mērci.
  5. Atlikušajā mīklā iejauc mandeļu skaidiņas un klāj uz dzērvenēm.
  6. Viegli nospiež.
  7. Cep iepriekš iesildītā 180º C krāsnī 45 minūtes, līdz virsa zeltaini brūna.
  8. Sagriež četrstūrīšos un pasniedz siltu ar vaniļas saldējumu vai atdzesētu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi