Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Dzērveņu un ābolu čatnijs. (ievārījums)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kanēļa mizas standziņu
  • 1 tējkaroti smaržīgos piparus (allspice), saspiestus
  • 1 tējkaroti kumina (Romas ķimenes) sēklas
  • 1 kg āboli, nomizoti, SERDES IZŅEMTAS, sagriezti kubiciņos
  • 1 kg dzērvenes, nomazgātas
  • 500 g sīpoli, sakapāti
  • 500 g brūnais cukurs
  • 284 ml ābolu etiķis
  • 1 ēdamkarote sarīvēts svaigs ingvers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas sastāvdaļas liek lielā katlā, marles maisiņu ierušina vidū, uzvāra un tad vāra uz lēnas uguns 1.5 stundu.
  2. Šo čatniju var uzglabāt noslēgtās burkās.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas