Dzērveņu un ābolu čatnijs. (ievārījums)

Sastāvdaļas

  • Kanēļa mizas standziņu
  • 1 tējkaroti smaržīgos piparus (allspice), saspiestus
  • 1 tējkaroti kumina (Romas ķimenes) sēklas
  • 1 kg āboli, nomizoti, SERDES IZŅEMTAS, sagriezti kubiciņos
  • 1 kg dzērvenes, nomazgātas
  • 500 g sīpoli, sakapāti
  • 500 g brūnais cukurs
  • 284 ml ābolu etiķis
  • 1 ēdamkarote sarīvēts svaigs ingvers

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas sastāvdaļas liek lielā katlā, marles maisiņu ierušina vidū, uzvāra un tad vāra uz lēnas uguns 1.5 stundu.
  2. Šo čatniju var uzglabāt noslēgtās burkās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi