Dzērveņu - valriekstu maize

Sastāvdaļas

  • 900 g miltu
  • 700 g cukura
  • 3 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarote sodas
  • 125 g sakapātu valriekstu
  • 125 g sviesta
  • 900 g sasaldētu dzērveņu
  • 2 olas
  • 625 ml apelsīnu sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielā bļodā samaisa miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un valriekstus.
  2. Iejauc sakapātu sviestu.
  3. Blenderī samaļ sasaldētas dzērvenes un pievieno miltiem.
  4. Saputo olas un pievieno masai kopā ar apelsīnu sulu, līdz visi milti iejaukti.
  5. Liek 2 ietaukotās maizes formiņās un cep iepriekš iesildītā 180º C krāsnī 1 ½ stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi