Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptās kotletes ar pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas liellopu un cūkas gaļas
  • 4 šķēles baltmaizes
  • Ola
  • 4 -5 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 2 paprikas
  • Pus bundžiņa konservētas kukurūzas
  • Malts muskatrieksts
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno ūdenī izmērcētu baltmaizi( bez garozas), olu, sāli, muskatriekstu un sastrādā viendabīgā masā. Sadala 4 daļās un izveido plakanus plācenīšus. Katra vidū liek sarīvētus, eļļa izkarsētus burkānus. Izveido ovālas kotletes. Katru apviļā uz rupjās sakņu rīves sarīvētu zaļu kartupeļu skaidiņās. Cep eļļā līdz gatavībai. Pasniedz ar dažādiem svaigiem dārzeņiem. Tā kā kotletēm, tai ir kartupeļu garoziņa, piedevas var gatavot mazāk. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas