Ceptās kotletes ar pildījumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas liellopu un cūkas gaļas
  • 4 šķēles baltmaizes
  • Ola
  • 4 -5 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 2 paprikas
  • Pus bundžiņa konservētas kukurūzas
  • Malts muskatrieksts
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno ūdenī izmērcētu baltmaizi( bez garozas), olu, sāli, muskatriekstu un sastrādā viendabīgā masā. Sadala 4 daļās un izveido plakanus plācenīšus. Katra vidū liek sarīvētus, eļļa izkarsētus burkānus. Izveido ovālas kotletes. Katru apviļā uz rupjās sakņu rīves sarīvētu zaļu kartupeļu skaidiņās. Cep eļļā līdz gatavībai. Pasniedz ar dažādiem svaigiem dārzeņiem. Tā kā kotletēm, tai ir kartupeļu garoziņa, piedevas var gatavot mazāk. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni