Ceptās kotletes ar pildījumu

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas liellopu un cūkas gaļas
  • 4 šķēles baltmaizes
  • Ola
  • 4 -5 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 2 paprikas
  • Pus bundžiņa konservētas kukurūzas
  • Malts muskatrieksts
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno ūdenī izmērcētu baltmaizi( bez garozas), olu, sāli, muskatriekstu un sastrādā viendabīgā masā. Sadala 4 daļās un izveido plakanus plācenīšus. Katra vidū liek sarīvētus, eļļa izkarsētus burkānus. Izveido ovālas kotletes. Katru apviļā uz rupjās sakņu rīves sarīvētu zaļu kartupeļu skaidiņās. Cep eļļā līdz gatavībai. Pasniedz ar dažādiem svaigiem dārzeņiem. Tā kā kotletēm, tai ir kartupeļu garoziņa, piedevas var gatavot mazāk. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi