Dzērveņu karbonāde

Sastāvdaļas

  • 6 biezas karbonādes šķēles
  • 1 vidēji liels sīpols, plāni sagriezts
  • 500 ml plāni sagriezti seleriju kāti
  • 500 ml svaigas (vai saldētas) dzērvenes, raupji sakapātas
  • 75 ml medus
  • 1 tējkarote putnu gaļas garšvielu
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 125 ml ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. No karbonādes šķēlēm nogriež liekos taukus un tos kausē lielā smagā pannā.
  2. Ar caurumotu karoti izņem dradžus.
  3. Pievieno seleriju un sīpolus un maisa 3 minūtes.
  4. Izņem dārzeņus no pannas, apbrūnē tanī karbonādes šķēles, abas puses, nolej liekos taukus.
  5. Sajauc dzērvenes un garšvielas un pārlej gaļai.
  6. Pievieno seleriju un sīpolus un ūdeni.
  7. Cieši aizvāko un sautē uz lēnas uguns.
  8. Pēc pusstundas apgriež karbonādes šķēles uz otru pusi, ja pārāk sauss, pievieno mazliet ūdeni, un cep vēl pusstundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi