Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dzērveņu karbonāde

2006. gada 20. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. No karbonādes šķēlēm nogriež liekos taukus un tos kausē lielā smagā pannā.
2. Ar caurumotu karoti izņem dradžus.
3. Pievieno seleriju un sīpolus un maisa 3 minūtes.
4. Izņem dārzeņus no pannas, apbrūnē tanī karbonādes šķēles, abas puses, nolej liekos taukus.
5. Sajauc dzērvenes un garšvielas un pārlej gaļai.
6. Pievieno seleriju un sīpolus un ūdeni.
7. Cieši aizvāko un sautē uz lēnas uguns.
8. Pēc pusstundas apgriež karbonādes šķēles uz otru pusi, ja pārāk sauss, pievieno mazliet ūdeni, un cep vēl pusstundu.
Uz augšu