Aukstā dzērveņu zupa ar džinu

Sastāvdaļas

  • 450 g svaigu vai saldētu dzērveņu
  • 15 g cukura
  • 1 citrons, nomizots, sagriezts šķēlēs un sēklas izņemtas
  • 1 apelsīns, nomizots, sagriezts šķēlēs un sēklas izņemtas
  • Šķipsniņa maltu krustnagliņu
  • Pustējkarote malta kanēļa
  • Šķipsniņa smaržīgo Jamaikas piparu (allspice)
  • 225 ml ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Sajauc katlā visus produktus, uzvāra, samazina liesmu un vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Atdzesē un liek pa nakti ledusskapī.
  2. Samaļ gaļas mašīnā, tad blenderī, līdz masa vienveidīga.
  3. Liek ledusskapī un atdzesē ļoti aukstu.
  4. Pirms pasniedz galdā, iejauc 85 ml džina, lej bļodiņās un katrai bļodiņai uzliek bazilika lapu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi