Dzērveņu - banānu, riekstu maize

Sastāvdaļas

  • 500 ml miltu
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera
  • ½ tējkarote sāls
  • 200 ml cukura
  • 250 ml dzērveņu (sakapātas, ja lieto kultivētās)
  • 1 ola
  • 1 tējkarote sarīvētas apelsīna miziņas
  • 125 ml piena
  • 250 ml saspiestu banānu
  • 250 ml sadrupinātu valriekstu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē krāsni līdz 170º C.
  2. Sajauc visus sausos produktus.
  3. Saputo sviestu un cukuru, iekuļ olu, pievieno dzērvenes un sarīvēto apelsīna miziņu.
  4. Labi sajauc.
  5. Iejauc pienu un saspiestos banānus.
  6. Iemaisa miltus un riekstus, līdz viss šķidrums uzsūkts (nepārmaisīt!)
  7. Liek ietaukotā maizes formā un cep 1 stundu un 15 minūtes.
  8. Atdzesē formā 5 minūtes, tad atdzesē uz režģa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi