Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas veltnīši ar sieru 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 grami liellopu gaļas
  • 250 grami svaiga speķa
  • 250 grami Rankas Valmieras vai Krievijas siera
  • 20 grami ķimeņu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nogriež 3 centimetru biezu liellopu gaļas šķēli visa šķiņķa platumā
  2. un izdauza ar gaļas āmuriņu. Sarīvē ar sāli, pipariem un ķiploku.
  3. Speķi sagriež plānās šķēlēs un noklāj ar tām visu gaļas šķēli.
  4. Vienā malā liek garos stienīšos sagrieztu sieru un pārkaisa ar ķimenēm.
  5. Gaļas šķēli satin veltnī, ietin folijā, apsien ar aukliņu. Liek cepties.
  6. Gatavu novieto zem sloga, atdzisušu sagriež šķēlēs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas