Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
V
Valērija Svetlakova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tak tur jau pašam arī nedaudz jāskatās cik jāliek nevis visu pēc receptes darīt...visu dzīvi jau neteisīs ēdienu pēc receptēm visu pašam vajag nogaršot taisot tad arī nevajadzēs vainot citus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Iespējams eļlas par maz,otrkārt,pirms likt krāsni,vajadzēja uz min.10 paturēt pīrāgus siltumā,lai drusku uzbriest.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu recepte ir galiigi garaam, es nezinu kaa sanaak un arii neuzzinaasu, jo peec siis receptes var pagatavot piiraadzinjus tikai tie, kas jau ir gatavojusi rauga miiklu, jo seit nav ne vaarda pat to kaa pagatavot un uzraudzeet pasu miiklu. viss kas receptee rakstiits ir taapat saprotams, ka miikla ir jaapagatavo un jaauzraudzee, lai piiraadzinjus pagatavotu, bet vajadzeetu buut rakstiitam, kaa pagatavot miiklu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
divas blondiines
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir iisteniiba ljoti vnk, un aprakstiita ar pietiekami labi...bet, mums taa mikla izcepot piiradzinjus ir cieta un garsho peec parastas maiziites ( nu nesanaaca mums taadi piiradzinji kadi ir veikala ) mes noteikti kko ne taa izdariijam.. varbuut ir izsmeljosha atbilde uz muusu jautaajumu..Kaapeec taa mums iznaaca?? vai mees miltus par daudz piejaucaam..vai arii pietiekami ilgi saakumaa neizmiicijaa??
bet galu galaa esam apmierinatas ar iznakumu, eest var...cepaam pirmo reizi un ceram, ka nakamreiz mums sanaaks labaak..:d
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes