Latburgers

Sastāvdaļas

  • Rudzu rupmaize
  • Skābēti kāposti
  • Ķiploki
  • Speķis
  • Sīpoli
  • Sinepes

Pagatavošana

20 min.
  1. Pārgriež rupmaizi kā burgeru ierīvē ar ķiplokiem un uzgriež speķi plānās šķēlēs(1cm) speķi nosmērē ar sinepēm un uzliek uz maizes apakšas(pārgrieztās daļas) Tad ņem skābētus kāpostus un samaiza ar smalki sagrieztiem sīpoliem un uzliek uz speķa. Tad to visu pārklāj ar maizes virsu. Un stumj māgā.

Komentāri

Valdis 2012. gada 7. oktobris 20:33
Ļoti orģināla ideja ;)
Gastons 2012. gada 19. marts 16:42
Labākais ko esmu ēdis!
xpert 2009. gada 27. jūnijs 21:26
tas ir pipec, draugi %)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi