Šokolādes torteiii

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa (200 g) cepumu
  • ½ glāzes piena vai atdzisuša kakao
  • ½ paciņas (100 g) sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • ½ glāzes pūdercukura
  • 2 ēdamk. kakao vai sarīvētas šokolādes
  • Sasmalcināti rieksti un šokolāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepumus apmērcē pienā vai kakao un saliek trīs kārtās traukā. Starp cepumiem liek krēmu, ar krēmu noziež arī tortes sānus un virsu. Tad virsu apkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un sarīvētu šokolādi. Gatavojot krēmu, bļodā ar koka karoti saputo sviestu, pievieno olas dzeltenumu, pūdercukuru un kakao vai sarīvētu šokolādi

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi