Rabarbarkūka

Sastāvdaļas

  • Rabarberi, 2 glāzes miltu, 1 glāze kefīra, 3 olas, 1 glāze cukura, vaniļas cukurs, pustējkarote sodas. Virsiņai - tasīte skābā krējuma samaisīta ar 3 ēdamkarotēm cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa visas sastāvdaļas, vēl var pievienot 2 ēdamkarotes margarīna vai sviesta. To visu ielej formā. Virsū uzber rabarberus tā, lai mīkla nespīd cauri. Liek cepties cepeškrāsnī. Kad nāk jau gatavs, pa virsu uzlej skābā krējuma maisījumu un liek vēl nedaudz cepties

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi