Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsi ar kanēli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g rīsu
  • 1 l piena
  • 2 ēdam. citrona mizu
  • 3 ēdam. cukura
  • 5 olas
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcina citrona mizas ieber pienā un uzkarsē.
  2. Atsevišķā katliņā ūdenī līdz pusgatavībai uzvāra rīsus.
  3. Pusgatavos rīsus ber uzkarsētā pienā, pievieno cukuru un uz lēnas uguns vāra 40 minūtes.
  4. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem.
  5. Dzeltenumus sakuļ ar 4 ēdamkarotēm piena, pievieno rīsiem, uzkarše un noņem no uguns.
  6. Baltumus saputo un iecilā rīsu pudiņā.
  7. Desertu pasniedz atdzesētu un apkaisītu ar kanēli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas