Rīsi ar kanēli

Sastāvdaļas

  • 100 g rīsu
  • 1 l piena
  • 2 ēdam. citrona mizu
  • 3 ēdam. cukura
  • 5 olas
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcina citrona mizas ieber pienā un uzkarsē.
  2. Atsevišķā katliņā ūdenī līdz pusgatavībai uzvāra rīsus.
  3. Pusgatavos rīsus ber uzkarsētā pienā, pievieno cukuru un uz lēnas uguns vāra 40 minūtes.
  4. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem.
  5. Dzeltenumus sakuļ ar 4 ēdamkarotēm piena, pievieno rīsiem, uzkarše un noņem no uguns.
  6. Baltumus saputo un iecilā rīsu pudiņā.
  7. Desertu pasniedz atdzesētu un apkaisītu ar kanēli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi