Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena kūka ar riekstiem

2005. gada 13. aprīlis
Foto: Inese Liepiņa
Pagatavošana
60 min
1. Izkausētas taukvielas samaisa ar sadrupinātiem auzu pārslu cepumiem un riekstiem. Masu liek veidnē ar noņemamām malām (diam. 18 cm). Ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi pildījumam. Krējumu saputo stingrās putās. Biezpienu samaisa ar kafiju, pūdercukuru, izkausēto šokolādi un putu krējumu. Pildījumu liek veidnē uz pamata un dažas stundas tur vēsumā. Rotājumam samaisa biezpienu ar krējumu. Pārziež ar to pildījumu. Rotā ar rīvētu šokolādi, riekstiem un grauzdētām kokosriekstu skaidiņām.
Uz augšu