Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūka ar riekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatam
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 100 g auzu pārslu cepumu
  • 30 g saberztu riekstu
  • Pildījumam
  • 175 g šokolādes
  • 150 g saldā krējuma
  • 250 g samalta biezpiena
  • 1 ēdamk. stipras kafijas
  • 30 g pūdercukura
  • Rotājumam
  • 250 g samalta biezpiena
  • 100 g skāba krējuma vai jogurta bez garšvielām
  • 15 g šokolādes
  • Pekanrieksti vai valrieksti
  • Kokosrieksta skaidiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausētas taukvielas samaisa ar sadrupinātiem auzu pārslu cepumiem un riekstiem. Masu liek veidnē ar noņemamām malām (diam. 18 cm). Ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi pildījumam. Krējumu saputo stingrās putās. Biezpienu samaisa ar kafiju, pūdercukuru, izkausēto šokolādi un putu krējumu. Pildījumu liek veidnē uz pamata un dažas stundas tur vēsumā. Rotājumam samaisa biezpienu ar krējumu. Pārziež ar to pildījumu. Rotā ar rīvētu šokolādi, riekstiem un grauzdētām kokosriekstu skaidiņām.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas