Kārtainais šokolādes deserts ar mandarīniem

Sastāvdaļas

  • 100 g salauzītas tumšās šokolādes
  • 200 ml svaiga skābā krējuma
  • 4 ēd.k. jogurta
  • Rīvēta miziņa no 1 apelsīna
  • 150 g pilngraudu cepumu
  • 600 g konservētu mandarīnu daiviņu

Pagatavošana

25 min.
  1. Ūdens peldē izkausējiet šokolādi. Atstājiet to 5 minūtes atdzist. Tad šokolādei pievienojiet krējumu, jogurtu un apelsīna miziņu.
  2. Sadrupiniet cepumus. Tad saberiet pa kārtai tos 4 stikla deserta glāzēs (tad varēs skaisti redzēt cauri visas kārtas). Cepumu kārtai uzlejiet kārtu šokolādes massas. Tad lieciet kārtu mandarīnu daiviņu, atkal cepumus un visbeidzot atkal šokolādi. Izrotā ar mandarīna daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi