Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kārtainais šokolādes deserts ar mandarīniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g salauzītas tumšās šokolādes
  • 200 ml svaiga skābā krējuma
  • 4 ēd.k. jogurta
  • Rīvēta miziņa no 1 apelsīna
  • 150 g pilngraudu cepumu
  • 600 g konservētu mandarīnu daiviņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ūdens peldē izkausējiet šokolādi. Atstājiet to 5 minūtes atdzist. Tad šokolādei pievienojiet krējumu, jogurtu un apelsīna miziņu.
  2. Sadrupiniet cepumus. Tad saberiet pa kārtai tos 4 stikla deserta glāzēs (tad varēs skaisti redzēt cauri visas kārtas). Cepumu kārtai uzlejiet kārtu šokolādes massas. Tad lieciet kārtu mandarīnu daiviņu, atkal cepumus un visbeidzot atkal šokolādi. Izrotā ar mandarīna daiviņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas