Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sīpoli ar šķiņķa un sēņu pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli vai 6-8 vidēji sīpoli
  • Ūdens
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 1 burkāns
  • 200 g konservētu šampinjonu
  • 100 g vārītā šiņķa
  • Sasšķītis maurloku
  • ½ tējk. sāls un pipari
  • 40 g rīvēta stipra siera
  • 100 g skāba krējuma vai jogurta bez garšvielām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo sīpolus.
  2. Liek vērdošā sālsūdenī ( 1 tējk. sāls uz 1 l ūdens) tā lai ūdens sīpolus nosegtu.
  3. Vāra uz lēnās uguns, līdz tie sīpoli gandrīz mīksti.
  4. Katram sīpolam nogriež "vāciņu"un izņem lielāko dālu mīkstuma.
  5. Mīkstumu sasmalcina.
  6. Burkānus sarīvē un sēnes sasmalcina.
  7. Samaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem un mazos kubiņos sagrieztu šķiņķi.
  8. Pievieno maurlokus, sāli, piparus, rīvētu sieru un krējumu.
  9. Pildījumu liek sīpolos.
  10. Sīpolus liek cepamajā traukā.
  11. Pārkaisa vēl nedaudz ar rīvētu siera.
  12. Cep krāsnī 225 grādu temperatūrā apmēram 10 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas