Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dītrihas pot - au - feu

2006. gada 20. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Visas dotas garšvielas kopā ar eļļu samaisa, iesmērē gaļas gabalu un noliek uz nakti ievilkties.
2. Nākamajā dienā uz cepešpannas uzlej nedaudz ūdens, uzliek marinēto gaļu un cep cepeškrāsnī ( cepšanas režīms jāizvēlas atkarībā no cepšanas specifikas), līdz tā ir pusgatava, t.i. apmēram 30-40 minūtes, tad gaļai apkārt izkārto dārzeņus ( pēc brīvas izvēles) un turpina cept kopā ar gaļu, līdz viss ir gatavs.
3. Neaizmirstiet cepšanas laikā gaļu un dārzeņus aplaistīt ar gaļas sulu.
4. Pārkaisa zaļumus.
Uz augšu