Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dītrihas pot - au - feu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cepeša gabals ( var ņemt kā jēra, tā arī cūkas gaļu)
  • 100 g sinepes
  • 50 g augu eļļas
  • 50 g notīrīti ķiplokus
  • 1 tējk. kerī pulvera
  • Naža gals citronskābe
  • Sāls
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas dotas garšvielas kopā ar eļļu samaisa, iesmērē gaļas gabalu un noliek uz nakti ievilkties.
  2. Nākamajā dienā uz cepešpannas uzlej nedaudz ūdens, uzliek marinēto gaļu un cep cepeškrāsnī ( cepšanas režīms jāizvēlas atkarībā no cepšanas specifikas), līdz tā ir pusgatava, t.i. apmēram 30-40 minūtes, tad gaļai apkārt izkārto dārzeņus ( pēc brīvas izvēles) un turpina cept kopā ar gaļu, līdz viss ir gatavs.
  3. Neaizmirstiet cepšanas laikā gaļu un dārzeņus aplaistīt ar gaļas sulu.
  4. Pārkaisa zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas