Dītrihas pot - au - feu

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cepeša gabals ( var ņemt kā jēra, tā arī cūkas gaļu)
  • 100 g sinepes
  • 50 g augu eļļas
  • 50 g notīrīti ķiplokus
  • 1 tējk. kerī pulvera
  • Naža gals citronskābe
  • Sāls
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas dotas garšvielas kopā ar eļļu samaisa, iesmērē gaļas gabalu un noliek uz nakti ievilkties.
  2. Nākamajā dienā uz cepešpannas uzlej nedaudz ūdens, uzliek marinēto gaļu un cep cepeškrāsnī ( cepšanas režīms jāizvēlas atkarībā no cepšanas specifikas), līdz tā ir pusgatava, t.i. apmēram 30-40 minūtes, tad gaļai apkārt izkārto dārzeņus ( pēc brīvas izvēles) un turpina cept kopā ar gaļu, līdz viss ir gatavs.
  3. Neaizmirstiet cepšanas laikā gaļu un dārzeņus aplaistīt ar gaļas sulu.
  4. Pārkaisa zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi