Ceplis

Sastāvdaļas

  • 1 kg sirds
  • 3 kg krējuma
  • 100 g rīvmaizes
  • Garšvielas ( sāls, pipari, lauru lapas.....)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sirdi izvāra kopā ar garšvielā.
  2. Pēc tam to izņem no buljona un sagriež nelielos gabaliņos, pārlej ar saldu vai skābu krējumu ( var ņemt pusi uz pusi).
  3. Nedaudz pasautē un iebiezinas ar rīvmaizi.
  4. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem.
  5. Garšvielu izvēle pēc gaumes.
  6. Pārkaisa zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi