Viskija siltums

Sastāvdaļas

  • Svaigi pagatavota kafija
  • 25 ml īru/skotu viskija
  • 1 tējkarote brūnā cukura
  • Pārklāšanai - putukrējums
  • 1 mēriņš brendija
  • Pārkaisīšanai – pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Ielejiet tasītē svaigi pagatavotu kafiju, atstājot pietiekami daudz vietas rotājumam.
  2. Pievienojiet viskija un cukura devu, un maisiet, kamēr izšķīst.
  3. Pārklājiet kafijas virsmu ar saputotu krējumu.
  4. Virs putukrējuma uzlejiet mēriņu brendija. Pārkaisiet ar pūdercukuru.
  5. Pasniedziet uzreiz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi