Sākums > Receptes > Deserti

Cepti āboli ar brie sieru

2005. gada 20. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Āboliem nogriež virsējo daļu pie kātiņa, un izgriež serdes. Izņem daļu mīkstuma, to sasmalcina, pievieno sagrieztu Brie sieru un sapilda ābolos. Olas un krējumu sakuļ, pievieno garšvielas un pārlej āboliem. Pildītajiem āboliem uzliek nogrieztos vāciņus. Ar otiņu pārziež cukura sīrupu. Ābolus liek veidnē, kas ieziesta ar sviestu. Cep 180-200 grādu sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes. Pasniedz karstus. Lai āboli nebūtu tumši, pirms pildīšanas tos pārslaka ar citrona sulu. LABU APETĪTI!
Uz augšu