Austeru krēmzupa

Sastāvdaļas

  • Smalki sagriezta baltā daļa no purava
  • 1 smalki sagriezts kartupelis
  • 75 ml sausabaltvīna
  • 115 ml svaigakrējuma
  • Sula no 12 austerēm
  • 1 ēdamkarote smalki sagriezta kūpināta šķiņķa
  • Raudenes
  • 12 austeres
  • Svaigi maltibaltiepipari
  • Tabasco pilieni

Pagatavošana

1 min.
  1. Mazā katliņā sautē puravu un kartupeļus, kamēr mīksti.
  2. Uzlej baltvīnu un ļauj, lai novārās līdz pusei.
  3. Pieliek krējumu, austerusulu, raudeni.
  4. Uz maigas uguns vāra, līdz novārās līdz pusei.
  5. Izlej caur sietu.
  6. Pievieno sāli un piparus.
  7. Pieliek austeres.
  8. Pasniegšana:
  9. Pasniedz degvīnaglāzēs ar Tabasco mērces pilieniem un smalkisakapātiem lociņiem.

Komentāri

Nadine Spuļģe 2010. gada 19. aprīlis 13:34
šī zupa ir ļoti,ļoti garšīga. pamēģiniet iesaku

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi