Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Austeru krēmzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Smalki sagriezta baltā daļa no purava
  • 1 smalki sagriezts kartupelis
  • 75 ml sausabaltvīna
  • 115 ml svaigakrējuma
  • Sula no 12 austerēm
  • 1 ēdamkarote smalki sagriezta kūpināta šķiņķa
  • Raudenes
  • 12 austeres
  • Svaigi maltibaltiepipari
  • Tabasco pilieni
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mazā katliņā sautē puravu un kartupeļus, kamēr mīksti.
  2. Uzlej baltvīnu un ļauj, lai novārās līdz pusei.
  3. Pieliek krējumu, austerusulu, raudeni.
  4. Uz maigas uguns vāra, līdz novārās līdz pusei.
  5. Izlej caur sietu.
  6. Pievieno sāli un piparus.
  7. Pieliek austeres.
  8. Pasniegšana:
  9. Pasniedz degvīnaglāzēs ar Tabasco mērces pilieniem un smalkisakapātiem lociņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas