Sākums > Receptes > Brokastis

Kataloniešu tomātu maize ar ceptiem sarkaniem pipariem, kazas sieru un piparmētrām

2006. gada 20. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Ja izmanto čabatas maizi, sadala to gareniski un sagriež uz pusēm, lai sanāktu četri gabali.
2. Viegli grilē no abām pusēm.
3. Sagriež tomātus uz pusēm un nomizo ķiplokus. Viegli ierīvē apcepto maizīti ar ķiploku, bet stipri ierīvē ar tomātu, maigi to spiežot, līdz kamēr tev rokās palikusi tikai miziņa.
4. Iemērc olīveļļā un apkaisa ar sāli.
5. Tai virsū izkārto pimiento gabaliņus, tad kazas sieru, uzkaisa piparus un sagrieztas piparmētru lapiņas.
6. Pasniedz tūlīt
Uz augšu