Kataloniešu tomātu maize ar ceptiem sarkaniem pipariem, kazas sieru un piparmētrām

Sastāvdaļas

  • Čabatas maize vai 4 šķēles San Francisko skābmaize
  • 4 tomāti
  • 2 ķiploka daivas
  • 3 ēd. k. laba olīveļļa
  • Jūras sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 150 g cepts, mizots saldais sarkanais pipars
  • 200 g kazas siers
  • Bunte svaigas piparmētru lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja izmanto čabatas maizi, sadala to gareniski un sagriež uz pusēm, lai sanāktu četri gabali.
  2. Viegli grilē no abām pusēm.
  3. Sagriež tomātus uz pusēm un nomizo ķiplokus. Viegli ierīvē apcepto maizīti ar ķiploku, bet stipri ierīvē ar tomātu, maigi to spiežot, līdz kamēr tev rokās palikusi tikai miziņa.
  4. Iemērc olīveļļā un apkaisa ar sāli.
  5. Tai virsū izkārto pimiento gabaliņus, tad kazas sieru, uzkaisa piparus un sagrieztas piparmētru lapiņas.
  6. Pasniedz tūlīt

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi