Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kolrābju krēmzupa

Kolrābju krēmzupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels kolrābis
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 0.5 l liellopa gaļas buljona
  • 1/2-1 glāze/s piena
  • Sāls
  • Sviests cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dārzeņus sagriež kubiņos un apcep sviestā (eļļu nevajadzētu izmantot, jo tieši sviests rada tīkamu, maigu garšu).
  2. Dārzeņus pārlej ar liellopu gaļas buljonu un vāra, kamēr tie mīksti.
  3. Tad pielej pienu, visu vēlreiz uzkarsē. Pievieno sāli pēc garšas.
  4. Gatavos dārzeņus sasmalcina ar blenderi vai mehānisku smalcinātāju. Ja ēdienu vēlas sātīgāku, zupai pievieno arī saldo krējumu. Īpašas garšvielas tai nav nepieciešamas, jāpievieno vienīgi sāls un, ja zupu vēlas pikantāku, arī pipari.

    Labu apetīti!
    Gatavos dārzeņus sasmalcina ar blenderi vai mehānisku smalci...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ābolu ķīselis

Ābolu ķīselis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas