Kolrābju krēmzupa

Kolrābju krēmzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels kolrābis
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 0.5 l liellopa gaļas buljona
  • 1/2-1 glāze/s piena
  • Sāls
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Dārzeņus sagriež kubiņos un apcep sviestā (eļļu nevajadzētu izmantot, jo tieši sviests rada tīkamu, maigu garšu).
  2. Dārzeņus pārlej ar liellopu gaļas buljonu un vāra, kamēr tie mīksti.
  3. Tad pielej pienu, visu vēlreiz uzkarsē. Pievieno sāli pēc garšas.
  4. Gatavos dārzeņus sasmalcina ar blenderi vai mehānisku smalcinātāju. Ja ēdienu vēlas sātīgāku, zupai pievieno arī saldo krējumu. Īpašas garšvielas tai nav nepieciešamas, jāpievieno vienīgi sāls un, ja zupu vēlas pikantāku, arī pipari.

    Labu apetīti!
    Gatavos dārzeņus sasmalcina ar blenderi vai mehānisku smalci...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi