Mīklā cepta žāvēta cūkgaļa

Sastāvdaļas

  • 600 gr žāvētas cūkgaļas
  • 1 glāze piena
  • 2 olas
  • 100 – 120 gr miltu
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež plānās šķēlītēs, apmērcē tās mīklā un cep gaiši brūnas no abām pusēm.
  2. Lai pagatavotu mīklu, sakuļ olas, pievieno sāli, pienu, piesijā miltus un visu labi sakuļ.
  3. Gatavās gaļas šķēles sakārto cepešbļodā un pārlej ar kausētu sviestu vai taukiem.
  4. Klāt var piedāvāt sautētas saknes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi