Teļa gaļas cepetis

Sastāvdaļas

  • 2 kg teļa gaļas
  • 100 gr tauku
  • 100 gr sīpolu
  • 3 burkāni
  • Buljons
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšsaknes
  • 100 gr krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Teļa gurna gabalam izgriež kaulu, gaļu viegli izklapē, pārkaisa ar sāli, pipariem, nosien ar aukliņu, apcep brūnu cepešpannā karstos taukos.
  2. Tad pielej 1 glāzi buljona, pieliek sagrieztas garšsaknes, liek cepeškrāsnī un cep mērenā karstumā.
  3. Cepot gaļu vairākkārt aplaista.
  4. Īsi pirms gatavības cepeti vairākas reizes pārziež ar skābu krējumu, lai tas kļūtu sulīgāks un garšīgāks.
  5. Gatavo cepeti atdzesē, griež šķēlēs un kārto cepeša traukā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi