Cūkgaļa saldskābajā mērcē

Cūkgaļa saldskābajā mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 100 g cūkgaļas filejas
  • 50 g ananasa
  • 20 g sezama eļļas
  • 20 g sīpolu
  • 30 g sarkanās paprikas
  • 100 g saldskābās mērces
  • 10 g sojas mērces

Pagatavošana

30 min.
  1. Cūkgaļas fileju apcep sezama eļļā vokpannā, pievieno sakapātu sīpolu, sarkanās paprikas gabaliņus un ananasu.
  2. Kad cūkgaļa un dārzeņi gatavi, pievieno sojas mērci un saldskābo mērci.

    Lai labi garšo!
    Kad cūkgaļa un dārzeņi gatavi, pievieno sojas mērci un salds...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

eeve 2011. gada 8. aprīlis 17:01
:D:D:D
Filips 2010. gada 20. maijs 15:47
Nē, nu es, džeks, kurš grib pagatavot garšīgas vakariņas smejos par šo recepti. :D:D
Cūkgaļa saldskābajā mērcē...
Tad jau nosaukumam vajadzēja būt: apcepta cūkgaļa, kas pārlieta ar Spilvas saldskābo mērci.
Mērci pagatavot ir māksla!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi