1. Šokolādi un taukvielas katliņā uz lēnas uguns izkausē. Olas un cukuru saputo stingrās putās. Iemaisa miltos. Pievieno izkausēto šokolādi, samaisa viendabīgu mīklu. Mīklu lej ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā noņemamo malu veidnē. Kūku cep krāsnī apmēram 175°C 30 min. Tai jābūt nedaudz mitrai. Kūku mazliet atdzesē un izņem no veidnes. Atdzesē pavisam. Sagatavo glazūru. Uz lēnas uguns uzkarsē taukvielas, krējumu un šokolādi. Samaisa viendabīgā masā. Atdzesē. Masu lej uz kūkas,apziež virsu un malas. Kūku liek vēsumā. Franču šokolādes kūku pasniedz ar putukrējumu. Putukrējumam var pievienot konjaku vai liķieri